Utan röst

Efter en helgen började min röst försvinna lite.. Men idag är den helt väck och jag fick lov att stanna hemma från skolan. Har inte tid att bli förkyld på riktigt.. Så idag blir det ett antal koppar med te och bara vila. 
 
 

Finally

I onsdags tatuerade jag mig för fjärde gången. På revbenen denna gång, vilket gjorde riktigt ont. En Håkan Hellström textrad som berört mig mycket. "Man måste dö några gåner innan man kan leva". 
 
Efter en låång vecka utan träning pga. tatueringen fick jag äntligen träna igen, eller ja egentligen inte men jag gjorde det ändå! Så nu är jag tillbaka till rutinerna med skola, träning, plugg och bowling igen. Skönt!
 
 

Tillbaka till verkligheten

Så tror jag vi alla kände när det var dags för skola/jobb efter julledigheten. Nu är skolan igång igen på riktigt och det var verkligen skönt med helg igen efter bara tre dagar i skolan. Helgen har spenderats tillsammans med Mathias. I fredags var jag och tränade på kvällen och gick sedan hem till Mathias för att laga middag tilsammans, kycklinggryta med curry. Och igår firade vi att vi tillbringat ett år tillsammans. Jag lagade middag och vi såg på den nyaste Beck filmen. En riktigt mysig helg som avslutades med ett Kondition och styrke-pass på gymmet. Nu är jag helt slut och ska ladda om för en ny lång vecka i skolan full av uppgifter och plugg. Men också massa träning och äntligen bowling igen.