Teknik, Bowling & Idol

Tja! Jag vet att jag inte har skrivit på lika länge igen. Men jag har velat komma in i skol-rutinen igen, med ny skola, ny klass och nya lärare. Var inte ens nervös första dagen till skillnad mot hur jag trodde jag skulle känna. Och om man jämförde med de andra 97:orna som också skulle ha sin första dag så var jag så lugn man kunde bil, för att jag kände på mig att det här skulle bli bra. Och så blev det! Vi samlades i aulan klockan tolv i torsdags, det var helt proppfullt där inne. Bara blivande ettor, man kände nervositeten i luften. Rektorn och några lärare pratade lite först, efter det var det dags för upprop med alla klasser och vilken klass man skulle gå i. Dom började med våran klass, TE13b. Vi gick till klassrummet och pratade, sen fick vi typ sluta. I går hade vi vår första schemalagda dag, vilket faktiskt kändes riktigt bra. Är mest positiv när det gäller själva "teknik-lektionerna" för det vi gjorde igår vad så sjukt kul. Vi gjorde 3D-frigurer i ett program och det var så sjukt kul, det var verkligen typiskt mig! Och vårat schema är så sjukt bra, och as-chill med tanke på att alla säger att teknik ska vara så jobbigt. Jag trivs i klassen vilket jag är glad över. Hade bara blivit arg och ledsen om jag inte trivts. Vi skrattar typ hela tiden, men egentligen vet jag inte varför haha! Jag hoppas att det kommer fortsätta såhär bra, för då kommer det vara kul att gå till skolan. Fast med lite mindre Mc Donalds besök kanske haha! 
Jag har även äntligen kommit gång igen lite smått med bowlingen igen efter att inte ha spelat sen i april. Spelade i Borlänge i måndags med en annan klubb och en annan tränare. Sen spelade jag idag med Emil och Henke hemma i Rättvik. Det var riktigt länge sen jag spelade med dom, eller ja.. träffade dom i huvudtaget så det var kul! 
Har nyss sett på Idol och funderar varför ens typ hälften söker dit.. märker man inte om man inte kan sjunga? Suck.. Nu snart är det sängdags och ladda inför en ny skoldag imorgon. Tack för mig! Hej. 
 
 

Summering av sommaren 2013

Jag har knappt uppdaterat på hela sommaren. För jag har varken orkat eller haft lust att skriva så fort jag gjort någonting. Därför väljer jag att skriva om allt galet jag gjort nu. När lovet är strax slut!
 
Det hela började med den otroligt mysiga avslutningsmiddagen för alla nior, jag åkte dit med Rasmus, alla var super fina och hade en super-bra kväll efteråt. Om man tänker efter vet jag inte vad som kunde varit bättre. Vi skrattade, åkte hummerlimmo och firade/sörjde över att vi skulle inte gå i samma skola/klass mer. 
 
Några dagar efter det var det dags att åka ner till Jönköping och Dreamhack över dagen, (som alltid)..
Hade as-kul och träffade alla killarna som jag kände. Hela veckan därpå gjorde jag nästan allt för att få tag i en biljett till torsdagen på Bråvalla. Och gissa vad? Jag fick tag i en, och fan vad ledsen jag skulle varit om jag visste att jag skulle missat en av de bästa live-bandet jag sett.. Rammstein säger jag bara.. Och In Flames var ett STORT plus. Nackdelen var att vi skulle dygna.. för att sedan ta ett tåg hem tidigt på morgonen. Problemet var att jag bara hade sovit fyra timmar natten innan. Man hade inte tid att tänka på att man var trött eller slut i kroppen förens man satte sig på tåget hem. När man kom hem kände man inte att man var så trött men dagen efter var däremot helt annorlunda. Det kändes allvarligt som att någon hade kört över mig med en lastbil.
Veckan därpå var det Metaltown i Göteborg och Slipknot skulle komma dit. Jag tror att jag aldrig varit så dryg mot pappa och tjatat men nog kom jag dit!! Och jag såg Slipknot. Det var verkligen bland det allra bästa jag sett! Jag stod där, nästan längst fram, och jag skrek, och sjöng och hoppade och klappade. Trotts den hemska förkylningen och krupphostan som gjorde att jag knappt fick någon luft som jag hade fått med mig ifrån Bråvalla.  Jag hade ingen röst dagen efter och var fortfarande helt extas. Dom var så jäkla bra!! Dagen efter skulle vi på Liseberg, vilket inte var supersmart då jag skriker när jag åker karusell. Dock gick det inge vidare utan röst, och dyngsur blev jag av flumride och kolerado..! Vi kom hem klockan fyra på morgonen och jag sov bättre än någonsin.. Hann nästan inte klä av mig innan jag somnade. 
Då återstod en vecka av vila innan Iron Maiden! Vilket jag inte orkar berätta om så mycket, utan säger bara Iron Maiden i Friends Arena!
Och helt plötsligt var det bara fyra veckor kvar på lovet. Då lugnet före stormen låg över Rättvik. Veckan före Classic Car Week alltså..  Efter Classic var det dags för mig att fylla år, att också bli 16. Det enda jag egentligen önskade var att få se In Flames igen på Getaway Rock i Gävle på min dag, 8/8. Och gissa vad? Där stod jag i spöregn och lyssnade på ett av mina favoritband. Jag kunde inte fått en bättre födelsedag, jag fick dessutom mitt kortfack signat(!!!!). Det sorgliga var att det bara var två veckor kvar på lovet och en festival kvar. Rockstad Falun. Som igår också led mot sitt slut. Jag trodde verkligen att den här sommaren skulle bli kass, och utan alla konserter och festivaler hade den nog nästan blivit det. Jag har gjort så mycket.. Förutom allt jag skrivit om har jag varit in på Fasta paviljongen vid Säters mentalsjukhus, bakat massor, badat, varit på bio flera gånger, sett Sabaton tre gånger i sommar den sista gången igår på Rockstad. Det är alltid något speciellt med att stå längst fram och se Sabaton live i Falun. Så även i år fick Sabaton avsluta mitt sommarlov, vilket kanske inte hade funnits ett bättre sätt. Jag har också töjt större hål i örat, varit på tjejmiddag, övernattat flera gånger, umgåtts med vänner, sålt min kära epa, sagt hejdå till min fina vän Rasmus som ska flytta, vilket gjorde mig väldigt ledsen.. Men har även gjort en himla massa mer i sommar, men jag har redan skrivit ett mycket längre inlägg än vad jag tänkte.. 
 
Så tack till den som en orkat bläddrar igenom skiten. Och tack till alla vänner för den här sommaren!
Om minde  än en vecka sitter jag inne i aulan på Lugetgymnasiet i väntan på att få träffa min nya klass. Jag är så otroligt taggad och önskar verkligen att det här kommer bli så jäkla bra, gymnasiet här kommer jag!!!!!