.

Ny vecka igen efter en ganska hektiskt helg som har tillbringats i Örebro med bowling. På fredagen blev det bara en mys och ta det lugnt-kväll och kolla på lost och på lördagen bar det av till Örebro för att spela Juniormasters i bowling. Profilen var rätt krävande då jag behövde vara koncentrerad hela tiden. Men det gick bra och jag gick vidare till final och kom på en åttonde plats. Jag är nöjd och nu är det en ny vecka igen med bland annat matteprov och träningar. Jag hoppas att veckorna går lika fort framöver som de gjort för då är inte lovet långt borta!
 
 

Just Another Day

Vardagen rullar på, plugget tar mycket tid. Är redan skoltrött efter två veckor i skolan. Men tiden går så fort så snart är det lov igen. 
Jag måste bara säga att tiden går så fort, det är lite mer än tre månader kvar till sommarlov, till jag har gått ut ettan. Helt sjukt? Det känns som det var igår vi satt i aulan allihop. Jag, Filip, Coffe, Oliver, Anton och Jerk. Och vi alla var då taggade och vi skulle ha så roligt under de här tre åren. Tänkte vi de första två veckorna i alla fall.. Innan matten och kemin dragit igång på riktigt. Nu är det bara jag, Filip, Coffe och Oliver kvar. Och jag är så otroligt stolt över mig själv att jag inte har gett upp trots alla motgångar. Men jag är också nöjd över att jag hittills lyckats med mitt mål - att få mina E på alla prov och uppgifter. Nog är det tungt rätt ofta, och svårt också men på något sätt lyckas jag övertala mig själv att det kommer vara värt det. Att jag på något sätt kommer få tillbaka det i framtiden. 
Imorgon väntas helg, med bowling som vanligt. Sedan en ny skolvecka med nya uppgifter. 
Det var allt jag hade att säga, godnatt! 




Less..

Sitter just nu i skolan och väntar på att få börja. Första lektionen idag blev inställd så hade kunnat sova massa mer idag. Och såhär är det varje dag typ.. ingen lektion, slutar tidigare eller lediga, Det är skönt men hur skönt är det egentligen att få lov att göra allt hemma utan hjälp från lärare. 
 
Nej, nu ska det bli skönt med helg och få göra andra saker än skola. 
 
 

Nu vill jag ha sommar!

glasses, hipster, perfect, vans, girls, clothes, short
outfit, outfits, clothes, jeans, skate, vans
midnight, festival, summer, party, whater, party hard
couples, hair, summer, hipster, model, black and white, dress, nails, kiss, glasses, beauty, girl, boy, sexy, love, outfit, purse, fashion, shoes, vintage, accesories, music, beautiful, Hot, photography, tribal, beach, heels
end, tan, memories, quote, summer, winter, sunset, fall
air, clubs, concert, croud

Sportlov

Nu är det här lovet slut och skolan står på schemat imorgon. 
Lovet har gått så otroligt fort och det känns som att jag inte gjort något speciellt men det har jag. Jag har bl.a. Spelat Juniormasters i Stockholm och gick vidare till final och kom på sjunde plats, varit på Avicii's konsert i Tele2 Arena, bowlat lite till och umgåtts med nära och kära. Så mitt lov har varit ganska bra. Nu ska jag sova och ladda om för de sju kommande veckorna innan påsklovet då jag förhoppningsvis får komma bort från Rättvik lite!